Proefles

Zwemmen bij de Almeerse Reddings Brigade?

Lijkt het uw kind en/of u leuk om te komen zwemmen bij de Almeerse Reddings Brigade en lid te worden van onze vereniging? Of twijfelt u nog? U kunt bij ons vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen een proefles volgen.

Proeflesavonden

Voor de donderdag hebben wij een aantal vaste proeflesdagen, doorgaans een keer per maand. Op de vrijdag worden de proeflessen naar aanleiding van de vraag en mogelijkheden ingepland. Tijdens de proefles kunt u even "snuffelen" aan de sfeer tijdens de zwemtrainingen van de Almeerse Reddings Brigade. Vervolgens kunt u aan het eind van de proefles aangeven of u een inschrijfformulier wilt ontvangen.

Aanmelden voor proefles

Is uw belangstelling gewekt voor een proefles? Dan verzoeken wij u vriendelijk om het formulier "Aanmelden voor proefles Almeerse Reddings Brigade" in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij u en/ of uw kind een passend aanbod doen voor een proefles. Klik [HIER] of op de afbeelding hiernaast om naar het formulier te gaan. 

Heeft u vooraf vragen?

Als u eerst nog vragen heeft, dan kunt u deze ook op het formulier vermelden.

Wachtlijst?

  • Momenteel is er voor Zwem A (5 tot 7 jaar) een kleine wachtlijst na aanmelding ("wachtlijstdatum").[spelregels wachtlijst]
  • Voor aspirant leden ouder dan 7 jaar die al kunnen zwemmen (minimaal KNZB / Zwem A) is er geen wachtlijst
  • Op de vrijdag worden de proeflessen naar aanleiding van de vraag en mogelijkheden ingepland.

LET OP:

  • De proeflessen zijn GEEN VRIJE INSTROOMLESSEN.
  • Na aanmelding voor een proefles wordt u uitgenodigd zodra er plek is. Hier krijgt u, als u aan beurt bent een mail voor.
  • Daarnaast hanteren we de volgende spelregels mbt aanmelden proefles en/ of wachtlijst [KLIK HIER].

Formulier ingevuld? Wij nemen contact met u op.

Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Als vereniging werken wij met 100% vrijwilligers, ook voor wat betreft het bijhouden van de wachtlijst en het uitnodigen voor proeflessen. Daardoor kan onze reactie in sommige gevallen even op zich laten wachten. Wij streven er wel naar om binnen 14 dagen te reageren, maar kunnen niet garanderen dat dat altijd lukt.

Al aan de beurt?

  • Heeft u uw kind en/ of uzelf aangemeld voor een proefles, en/ of staat u op de wachtlijst? En wilt u weten of u al bijna aan de beurt bent?
  • Stuur dan alstublieft een berichtje naar

Na het invullen iets aanvullen of wijzigen?

Wilt u na het invullen van het formulier een aanvulling en/ of wijzing doorgeven, stuurt u dan alstublieft een berichtje naar