UPDATE | Serious Rescue: Vaartocht GESLAAGD !!

Bron: 
120201.00

UPDATE - 4 februari 2012

Serious Rescue 2011 is op zondagmorgen 18 december gestart vanaf Partyschip s.s. "Succes" anno 1897. Op de site van Rederij Faim & Co een artikel daarover.

Klik [HIER] voor het artikel. 


UPDATE - 27 januari 2012

In Incident - Multidisciplinair vakblad voor hulpverleners (jaargang 12, nummer 1, 2012) het artikel "Serious Rescue voor Serious Request".

Klik [HIER] voor het artikel.


Almere, 21 december 2011

De vaartocht Serious Rescue zit erop! De Almeerse bemanning bestond uit Ruud (teamleider), Nico, Ricardo, Evelien (dag 1), Ben Peter (dag 2+3), Loes, Sander P., Leroy en ... (dag 1). Zij hebben de drie dagen goed doorstaan en zijn dinsdagavond 20 december trots en een mooie ervaring rijker weer thuis gekomen.

Na zondagmorgen (18 dec) de mooie start door onze burgemeester en beschermvrouwe Annemarie Jorritsma-Lebbink in de Havenkom van Almere Haven, een ontzettend warm welkom in Ouderkerk ad Amstel (door Burgemeester Blankers-Kasbergen en een kerstkoor, met chocolademelk, erwtensoep en gluhwijn -> voor na het varen), en een gezellige avond in Ter Aar is de vloot gistermiddag (di 20 dec) aangekomen in Leiden. Daar werd iedereen ontvangen door de vicevoorzitter van de gemeenteraad.

Als leden van de Werkgroep Serious Rescue 2011 (Reddingsbrigade Nederland), hebben Patricia en Raymond (samen met de andere werkgroepleden) namens alle deelnemende reddingsbrigades bij het Glazen Huis aan de 3FM-DJ's een cheque van € 12.500,= overhandigd.

Als Almeerse Reddings Brigade hebben we daar een bijdrage van € 1.939,35 aan geleverd (vanuit sponsorzwemmen, sponsorbingo en een werkgeversdonatie), lang niet mis dus!

Resterende sponsorgelden van het sponsorzwemmen kunnen en mogen nog steeds overgemaakt worden en zullen nog steeds worden doorgestort naar 3FM Serious Request.

Namens het bestuur, de deelnemers en de Werkgroep Serious Rescue 2011 iedereen ontzettend bedankt voor de deelname en inzet! Zeker ook aan de mensen die geholpen hebben (zaterdagavond/ -nacht, en/ of zondag/maandag/dinsdag): Andre, Ronald, Scorpio, Irma, Koen, Danny, Marieke, Annemieke, Daphne, Myrthe, Albert, Diana, de bemanningsleden en Raymond en Patricia.
En mochten we toch nog iemand vergeten zijn te noemen, dan is dat zeker geen opzet. Voor het geval dat: ook jij ontzettend bedankt!

Kijk voor een verslag van de tocht en links naar foto's en filmpjes op www.SeriousRescue.nl en www.reddingsbrigade.nl.

Op onze eigen site www.AlmeerseReddingsBrigade.nl zullen we (binnenkort) ook alle betreffende links naar foto's en fimpjes over Serious Rescue op internet plaatsen.

Serious Rescue 2011

3FM Serious Request