Leukste sportvereniging van Almere, Flevoland en Nederland

Bron: 
120514.10

Draagt u de Almeerse Reddings Brigade een warm hart toe?

En vindt u de Almeerse Reddings Brigade de leukste sportvereniging van Almere, van Flevoland, en van Nederland?

Laat uw stem horen, en win leuke prijzen!!

Stem op de Almeerse Reddings Brigade als leukste sportvereniging van Almere, Flevoland en Nederland!klik [HIER] of op de afbeelding om te stemmen, EN om te winnen!


Stem op de Almeerse Reddings Brigade als leukste sportvereniging van Almere, Flevoland en Nederland!
Door te stemmen maakt u direct kans op één van de reizen naar Londen tijdens de Olympische Spelen, een abonnement op de Eurosport Player en een iPad.
Klik op de afbeelding hiernaast voor het prijzenoverzicht.

GEMEENTE, PROVINCIE, NEDERLAND
Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor vier criteria: sfeer, gezelligheid leden, enthousiasme vrijwilligers en positieve uitstraling (een cijfer tussen 1-10).

GEMEENTE | Almere
Tot en met 31 juli 2012 wordt er gestreden op gemeentelijk niveau. Na 31 juli 2012 is in iedere gemeente bekend welke twee verenigingen de leukste Sportverenigingen zijn: dit is de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer (en een minimaal 50 stemmen) en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen. Omdat het hoogste gemiddelde cijfer telt, maken kleinere sportverenigingen net zoveel kans als grotere sportverenigingen.

PROVINCIE | Flevoland
Per gemeente worden de twee winnende sportverenigingen afgevaardigd in de provinciale verkiezingsronde. Deze loopt vanaf 1 augustus 2012 tot en met 30 september 2012. Iedere provincie levert vervolgens 2 winnaars voor de landelijke verkiezingsronde. Dit zijn de sportverenigingen met het hoogste gemiddelde van de provincie en minimaal 100 stemmen en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen.

NEDERLAND
Van 1 oktober 2012 tot en met 30 november 2012 strijden de 24 overgebleven sportverenigingen om de titel van Leukste Sportvereniging van Nederland. Op basis van de stemmen blijven er 6 sportverenigingen over: de top 3 sportverenigingen met de hoogste gemiddelde score en een minimaal 200 stemmen en de top 3 sportverenigingen met de meeste stemmen. Deze 6 sportverenigingen presenteren zich tijdens de finaledag waar alle Provinciale winnaars hun Award ontvangen en de vakjury kiest vervolgens de landelijke winnaar! 

PRIJS VOOR WINNENDE SPORTVERENIGING
Alle winnaars, zowel de twee sportverenigingen per gemeente, per provincie en de landelijke winnaar ontvangen een mooie prijs! Wat de prijs precies is wordt door de organisatie van de verkiezing Leukste Sportvereniging van Nederland nog even spannend gehouden...

zie ook www.LeuksteSportvereniging.nl