Beursvloer Sport: 17 april 2012 -> VERPLAATST naar 20 september 2012

Bron: 
120325.20

UPDATE: Beursvloer Sport verplaatst

(datum: donderdag 5 april 2012)

Beursvloer Sport kijkt vooruit

Om u nog beter van dienst te zijn verplaatst Beursvloer Sport de datum naar de eerstvolgende beursvloer op donderdag 20 september. Tijdens de tweede dag van het Zakenfestival Almere wordt eerst een lezing en vraaggesprek gehouden over maatschappelijk betrokken ondernemen: wat is het, wat komt erbij kijken en wat zijn de voordelen. Aansluitend vindt vanaf 16.00 uur in de breedtesporthal van Topsportcentrum Almere de Beursvloer Almere plaats.

Voor ondernemers is een bezoek aan het Zakenfestival Almere en de Zakenbeurs zeer de moeite waard. Voor Beursvloer Almere worden ook de maatschappelijke organisaties en de sportverenigingen uitgenodigd. Een Beursvloer is een netwerkevenement waarbij vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord wordt verhandeld. Na opening van de beurs wordt er 60 minuten gehandeld.

[bron: www.BeursvloerAlmere.nl]


Op dinsdag 17 april aanstaande zijn we als Almeerse Reddings Brigade van 17:00 tot 19:00 uur van de partij bij de tweede Beursvloer Sport in het Topsportcentrum Almere.

Zie ook www.BeursvloerAlmere.nl.

Wat is Beursvloer Sport?
Beursvloer Sport is een netwerkevenement waarbij vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord wordt verhandeld. Sportverenigingen leggen hun vraag en aanbod neer en ondernemers kunnen zelf een aanbod neerleggen. Na opening van de beurs wordt er 60 minuten gehandeld. Achteraf is er gelegenheid tot netwerken tijdens de afsluitende borrel. [bron: MooiZoGoedZo]

Binnenkort plaatsen we op de site van de Beursvloer Sport en op deze site onze VRAAG en AANBOD-vermeldingen.

Beursvloer Sport: 17 april 2012