Serious Rescue 2017: Sponsorzwemmen

Bron: 
171021.10

Meer over Serious Rescue | Almeerse Reddings BrigadeMet de actie en vaartocht Serious Rescue ten behoeve van 3FM Serious Request (met het Glazen Huis) halen reddingsbrigades vooraf en tijdens de 3-daagse vaartocht - dit jaar van MEPPEL naar APELDOORN - geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request.

Om vanuit de Almeerse Reddings Brigade een mooi geldbedrag bij te kunnen dragen organiseren we (onder andere)

SPONSORZWEMMENSerious Rescue | Almeerse Reddings Brigade | 3FM Serious Request

donderdagavond 16 november 2017
&
vrijdagavond 17 november 2017

 

Sponsor onze zwemmers

Onze (jeugd)leden laten zich per baan* sponsoren door hun ouders/ verzorgers, buren, familie, vrienden, collega's, et cetera. Het bij elkaar gezwommen sponsorgeld komt ten goede aan 3FM Serious Request met in 2017 als jaarthema en goede doel

"OUDERS EN KINDEREN HERENIGEN"

 “Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.”

 

Alle (jeud)leden kunnen meezwemmen

  • Het is voor (jeugd)leden uit iedere leeftijdscategorie en voor ieder zwemniveau mogelijk om mee te doen aan het sponsorzwemmen.
  • Voor Zwem A, Zwem B en Junior Redder is er een aangepast les- en sponsorzwemprogramma, (jeugd)leden uit deze groepen kunnen ook gewoon gesponsord worden.
  • Ook als een jeugdlid of lid (nog) geen sponsors heeft, kan en mag hij/ zij gewoon meezwemmen. Na het meezwemmen (extra) sponsors zoeken is geen enkel probleem, maar is ook dan nog steeds niet verplicht. Meezwemmen is gezellig, en banenzwemmen is ook heel goed voor de zwemconditie, dus het is ook gewoon trainen voor het afzwemmen!!
  • ALLE (jeugd)leden met een zwemdiploma mogen op donderdag van 19:00 tot 21:45 uur banenzwemmen, en op vrijdag het 3e uur (20:20 - 21:00 uur).
  • Voor onze (jeugd)leden: SPONSORFORMULIER [LINK]


Op zondagmiddag 10 december aanstaande wordt er verder nog een SPONSORBINGO gehouden. Zie ook [LINK]. 


Top 5 aantal gezwommen banen:

  1. --- banen
  2. --- banen
  3. --- banen
  4. --- banen
  5. --- banen

Gezamenlijk --- banen (--.--- meter => ruim -- kilometer), bijna --% van het totaal aantal banen.


zie ook:

Almeerse Reddings Brigade | Serious Rescue 20173FM Serious Request

 


 

3FM Serious Request | Breng ze weer samen 


Wilt u de Almeerse deelname aan Serious Rescue sponsoren?

Neem dan contact met ons via deze [LINK] 


Onze berichten over voorgaande edities van Serious Rescue: